Urządzenia i Akcesoria
九層塔蓋飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾300 克
-
乾香菇 泡軟15 克
-
紅蘿蔔 去皮、切塊150 克
-
油20 克
-
杏鮑菇 切丁100 克
-
新鮮毛豆仁20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
新鮮九層塔 只取葉子,切碎35 克
-
香油¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.84 g
Kalorie
1482 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
6.73 g
Błonnik
2.68 g
Węglowodany
65.12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan