Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 甜菜根, 去皮,切塊(約3公分)
- 100 克 葡萄
- 50 克 苜蓿芽
- 100 克 新鮮鳳梨, 切塊(約3公分)
- 300 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 289 kJ / 69 kcal
- Białko
- 2.325 g
- Węglowodany
- 17.125 g
- Tłuszcz
- 0.275 g
- Błonnik
- 1.5 g