Urządzenia i Akcesoria
碗粿
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
乾香菇 洗淨軟化,對半切50 克
-
蝦米10 克
-
油30 克
-
豬絞肉300 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
糖10 克
-
醬油80 克
-
油蔥酥10 克
-
在來米 先泡水2-3小時,瀝乾300 克
-
水1900 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16.36 g
Kalorie
1341 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
7.918 g
Błonnik
1.255 g
Węglowodany
44.956 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan