Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
20 Stück
Składniki
-
Bärlauchblätter, frisch40 g
-
Milch225 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Öl40 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Frischkäse200 g
-
Feta in Stücken200 g
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
773 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 2/2016
26 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1h 15min
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45min
Mediterrane Pesto-Blume
1h
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2h 15min
Pizzarolle
1h 40min
Porree-Schinken-Taler
2h 10min
Flammkuchenschnecken am Stiel
1h 50min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2h
Frischkäse-Pesto-Schnecken
2h
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35min
Partyähre
1h 50min