Urządzenia i Akcesoria
Pizzarolle
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
14 Scheiben
Składniki
Teig
-
Dinkelkörner200 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen450 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Pizzagewürz2 EL
-
Salz2 TL
-
Wasser400 g
Füllung und Fertigstellung
-
Käse (z.B. Gouda, mittelalt), in Stücken150 g
-
frische Kräuter, gemischt abgezupft (z.B. Basilikumblätter, Rosmarinnadeln)3 EL
-
Oliven entsteint50 g
-
Peperoni, rot nach Wunsch entkernt, in Stücken30 g
-
Tomatenmark70 g
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
9 g
Kalorie
983 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mädels-Abend
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pesto-Schleifen
2 godz. 40 min
Badischer Flammkuchen
1 godz.
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Frischkäse-Tomaten-Schnecken
2 godz. 10 min
Käse-Knusperstangen
1 godz.
Partysonne
1 godz.
Sesamringe
1 godz. 20 min
Pizza Margherita mit Bier
2 godz. 10 min
Bacon-Spieße
1 godz. 30 min
Flammkuchen, klassisch
1 godz.
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1 godz. 20 min
Partyähre
1 godz. 50 min