杏仁豆腐

杏仁豆腐

2.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 人份

Składniki

  • 牛奶
    635 克
  • 40 克
  • 杏仁粉 (無糖,沖泡用)
    80 克
  • 吉利丁片 (約11克),泡冰水至軟
    5 ½ 片
  • 鮮奶油
    165 克
  • 杏仁露
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.5 g
Kalorie 875.8 kJ / 209.5 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...