Urządzenia i Akcesoria
金沙竹筍
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
鹹蛋3 顆
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)400 克
-
糖½ 茶匙
-
蔥 切蔥花20 克
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.6 g
Kalorie
438 kJ /
104.8 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快煮餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan