金沙竹筍

金沙竹筍

4.3 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 鹹蛋
    3 顆
  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)
    400 克
  • ½ 茶匙
  • 切蔥花
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.6 g
Kalorie 438 kJ / 104.8 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...