四神湯

四神湯

4.3 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 豬小腸 洗淨切小段
    300 克
  • 米酒
    50 - 100 克
  • 1200 克
  • 大薏仁 浸泡4小時
    100 克
  • 乾燥蓮子 浸泡4小時
    30 克
  • 茯苓
    15 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.6 g
Kalorie 1122.8 kJ / 268.6 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 4.056 g
Węglowodany 28.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...