Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 苦茶油
- 15 克 薑 ,切絲
- 150 克 龍鬚菜 ,切段(約4公分)
- 10 克 水
- 70 克 紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)
- 80 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
- ½ - 1 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 244.5 kJ / 58.5 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 242.2 mg