苦茶油炒龍鬚菜

苦茶油炒龍鬚菜

4.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 苦茶油
    15 克
  • 切絲
    15 克
  • 龍鬚菜 切段(約4公分)
    150 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切絲(長約5公分)
    70 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    80 克
  • ½ - 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 242.2 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 244.5 kJ / 58.5 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...