Urządzenia i Akcesoria
苦茶油炒龍鬚菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
苦茶油15 克
-
薑 切絲15 克
-
龍鬚菜 切段(約4公分)150 克
-
水10 克
-
紅蘿蔔 切絲(長約5公分)70 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散80 克
-
鹽½ - 1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
242.2 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
244.5 kJ /
58.5 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季食療
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan