茶碗蒸

茶碗蒸

3.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 4 顆
  • (含料理和蒸煮用)
    700 克
  • ¼ 茶匙
  • 新鮮香菇 切片
    4 朵
  • 蝦仁
    4 隻
  • 魚板 切片
    4 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.9 g
Kalorie 160 kJ / 38 kcal
Tłuszcz 0.7 g
Błonnik 0.195 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...