茶碗蒸
TM5 TM6

茶碗蒸

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 4 顆 蛋
  • 700 克 水 (含料理和蒸煮用)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 4 朵 新鮮香菇 ,切片
  • 4 隻 蝦仁
  • 4 片 魚板 ,切片

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
160 kJ / 38 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
5.3 g
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
0.195 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy