嫩薑炒肉片

嫩薑炒肉片

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 5 克
  • 豬里肌肉 切片
    300 克
  • 嫩薑 切片
    150 克
  • 紅蘿蔔 切片
    20 克
  • 取蔥白部份,切段(約2公分)
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約2公分)
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.21 g
Kalorie 843 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 17.02 g
Błonnik 1.285 g
Węglowodany 3.71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...