Urządzenia i Akcesoria
嫩薑炒肉片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油5 克
-
豬里肌肉 切片300 克
-
嫩薑 切片150 克
-
紅蘿蔔 切片20 克
-
蔥 取蔥白部份,切段(約2公分)10 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約2公分)10 克
-
鹽½ 茶匙
-
香油½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.21 g
Kalorie
843 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
17.02 g
Błonnik
1.285 g
Węglowodany
3.71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan