Urządzenia i Akcesoria
鳳梨苦瓜雞湯
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
豆豉1 大匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 先以熱水川燙300 克
-
苦瓜 去籽、去白膜,切小塊(約2公分)300 克
-
蔭鳳梨150 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片20 克
-
水1200 克
-
冰糖粉 依個人喜好調整1 茶匙
-
蔥 (opcjonalnie) 切絲,裝飾用5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
32.25 g
Kalorie
1879 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
5.27 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五星級家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan