Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
700 g
Składniki
-
3 chiles serranos
-
500 g de tomate verde en trozos
-
60 g de cebolla en trozos
-
4 g de cilantro sólo las hojas
-
1 cdita de sal
-
15 g de aceite
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
333.9 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
193.6 kJ /
46.3 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk