Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de leche condensada
- 200 g de leche evaporada
- 200 g de leche
Bizcocho
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina
- 1 cucharada de vainilla
- 1 pizca de sal
- 1 cucharadita de polvo para hornear
Crema batida
- 50 g de azúcar
- 500 g de crema para batir (min 30% de grasa), bien fría
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1399 kJ / 333 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
Pastel de tres leches con rompope
2hod.
Pastel de tres leches
3h
Pastel de tres leches con rompope
2hod.
Panqué de vainilla
2 Std. 40 Min
Pan de elote
2hod.
Crepas
1h 15min
Rompope
1h 30min
Pay de manzana casero
2h 20min
El mejor pastel de chocolate
1h
Roles de canela con glaseado
2h 30 min
Festejo de zanahoria
2sa 55 dk