
Urządzenia i Akcesoria
Camarones al mojo de ajo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porciones
Składniki
-
1 ramita de perejil fresco sólo las hojas
-
100 g de ajos pelados
-
30 g de aceite de oliva
-
20 g de mantequilla sin sal en trozos
-
30 g de jugo de limón
-
1 cucharada de sal
-
1 pizca de pimienta negra molida
-
1000 g de camarones grandes, pelados
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
264 kcal /
1109 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk