Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de cebolla
- 600 g de jitomate
- 65 g de tomate verde
- 2 dientes de ajo
- 2 chiles guajillo
- 2 chiles pasilla
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de falda de res, en trozos
- agua, la necesaria
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 6958.8 kJ / 1663.2 kcal
- Białko
- 229.4 g
- Węglowodany
- 77.4 g
- Tłuszcz
- 53.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.2 g
- Błonnik
- 22.8 g
- Sód
- 7840 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolitas de nuez
30min
Entomatadas de pollo
40min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 Min
Galletas “Levain Copy Cat”
1h 20min
Buddha bowl con pollo
1小时
Pasta de jitomate
2 Std. 40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Espagueti rojo
20 Min
Pierna de cerdo colorada
1小时
Frijoles de olla en cocción lenta
5h
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Papitas negras
55min