Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de cebolla
- 600 g de jitomate
- 65 g de tomate verde
- 2 dientes de ajo
- 2 chiles guajillo
- 2 chiles pasilla
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de falda de res, en trozos
- agua, la necesaria
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 6958.8 kJ / 1663.2 kcal
- Białko
- 229.4 g
- Węglowodany
- 77.4 g
- Tłuszcz
- 53.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.2 g
- Błonnik
- 22.8 g
- Sód
- 7840 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entomatadas de pollo
40 Min
Tinga de pollo TM6
30 min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Pasta de jitomate
2u. 40min
Galletas “Levain Copy Cat”
1 Std. 20 Min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Cochinita Pibil Demo
15min
Arroz con res y brócoli TM6
50 Min
Carnitas de Marlin
40 Min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 Min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 godz. 30 min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5 Std.