Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 50 g de mantequilla sin sal
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 1 cda de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 500 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 750 g de agua
- 3 g de sal
- 250 g de pasta seca, fetuccine, u otro tipo de pasta larga
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2571.5 kJ / 614.6 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1816.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz a la mexicana
50 Min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Fettuccini Alfredo
30 Min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Fetuccine Alfredo
35min
Pasta de jitomate y chorizo
25 Min
Arroz blanco con verduras
40min
Arroz en caldo de jitomate
30 Min
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Macarrones con queso
40min
Calabacitas rellenas al vapor
40min
Papas con chorizo
40min