Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 50 g de mantequilla sin sal
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 1 cda de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 500 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 750 g de agua
- 3 g de sal
- 250 g de pasta seca, fetuccine, u otro tipo de pasta larga
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2571.5 kJ / 614.6 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1816.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Pasta de jitomate y chorizo
25 Min
Papas con chorizo
40 Min
Calabacitas rellenas al vapor
40 Min
Papas al horno
1 Std.
Fetuccine con hongos
1 Std.
Clericot
10 Min
Adobo con carne
50 Min
Fettuccini Alfredo
30 Min
Dip de pimiento
5 Min
Espagueti con champiñones y tocino
35 Min