
Urządzenia i Akcesoria
Fetuccini a la crema
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones
Składniki
-
de queso parmesano en trozos50 g
-
de cebolla en trozos150 g
-
de mantequilla sin sal50 g
-
de tocino ahumado en trozos100 g
-
de sal1 cda
-
de pimienta negra molida½ cdita
-
de crema para batir (min 30% de grasa)500 g
-
de agua750 g
-
de sal3 g
-
de pasta seca fetuccine, u otro tipo de pasta larga250 g
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
614.6 kcal /
2571.5 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
36.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
27.2 g
Sód
1816.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk