Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de Marsala, seco o dulce
- 60 g vino blanco
- 6 yema de huevo
- 120 g azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Crema batida
10min
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Masa sablé
10min
Soufflé de queso rápido
45min
Gnocchis a la romana
45min
Bombones rellenos de toffee
1h 5min
Crema batida rápida
5min
Crema batida insuperable
30min