Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de Marsala, seco o dulce
- 60 g vino blanco
- 6 yema de huevo
- 120 g azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de crema
1 Std. 10 Min
Sabayón
15 Min
Masa quebrada
5 menit
Dulce de leche
2h
Sabayón a la naranja TM6
15 Min
Sabayón
15 Min
Masa sablé
10 Min
Helado de dulce de leche
12h
Gnocchis a la romana
45 dk
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Curd de limón TM6
20 dk
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13hod.