Urządzenia i Akcesoria
Hojaldre rápido
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
18 unidades
Składniki
-
200 g de mantequilla cortada en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
-
200 g de harina (y algo más para espolvorear)
-
90 g de agua fría
-
½ cucharadita de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 18 unidades
Białko
22 g
Kalorie
9300 kJ /
2223 kcal
Tłuszcz
168 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
152 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Crema pastelera TM6
15 min
Caramelos de toffee
2 godz.
Salsa de caramelo
1 godz. 30 min
Mermelada de fresas
1 godz. 5 min
Masa choux
2 godz.
Crema pastelera
10 min
Baguette
3 godz. 45 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Hojaldre
1 godz. 20 min
Crema pastelera
10 min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 godz.