Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1917 kJ / 458 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 48 g
Alternatywne przepisy
Mousse de chocolate
3u. 20min
Merengue suizo
15 Min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1小时
Merengue italiano
20 Min
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Mayonesa
5 dk
Salsa holandesa
15 Min
Quiche Lorraine
50min
Crema catalana
40min
Bisque de langosta
45 Min
Risotto
30min
Pesto
10min