Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1917 kJ / 458 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 48 g
Alternatywne przepisy
Mayonesa
5min
Salsa holandesa TM6
15min
Risotto
30min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Puré de patata
50min
Ajoblanco
5min
Albóndigas en salsa española
55min
Crema catalana
40min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1h
Salsa holandesa
15min
Quiche Lorraine
50min
Crema de champiñones
20 min