Urządzenia i Akcesoria
Zelené fazolky s tymiánem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porce
Składniki
-
150 - 200 gramů fazolových lusků, plochých150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
2 snítky čerstvého tymiánu
-
½ polévkové lžíce olivového oleje
-
1 špetka soli
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
1.8 g
Kalorie
217.3 kJ /
52.3 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous Vide
7 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Bylinková polévka s vejci
30 min
Celozrnný velikonoční věnec s vejci a uzeným pstruhem
1 godz. 45 min
Zdravý krémový puding
20 min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4 godz. 30 min
Lehce orestované zelené fazolky
25 min
Tzatziki
10 min
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30 min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
50 min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min