Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 1 špetka soli
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové), v prášku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2h 10min
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20 min
Gulášová polévka deluxe
2h
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Brak ocen
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2h 45 min.
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 min
Lilkové rolky plněné mletým masem
55 min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 Min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2h