Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 červené cibule (cca150 gramů), napůl
- 220 gramů cukru
- 125 gramů červeného vinného octa
- 185 gramů vody
- 4 stonky čerstvého rozmarýnu (cca 10 cm dlouhé, otrhaného)
- 1 skořice, celá
- 10 kuliček černého pepře
-
1
bobkový list, čerstvý
lub 1 bobkový list, sušený - ¼ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
- 340 gramů sušených brusinek
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 227 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
Brak ocen
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Brak ocen
Karibská kořenicí směs jerk
5min
Sůl z jehličí
5min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 Std. 45 Min
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45 min
Vitello tonato
2 Std.
Veganská feta
12h 10min
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6 Std.
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3 Std.
Caponata
30 min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 Std. 50 Min