Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 červené cibule (cca150 gramů), napůl
- 220 gramů cukru
- 125 gramů červeného vinného octa
- 185 gramů vody
- 4 stonky čerstvého rozmarýnu (cca 10 cm dlouhé, otrhaného)
- 1 skořice, celá
- 10 kuliček černého pepře
-
1
bobkový list, čerstvý
lub 1 bobkový list, sušený - ¼ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
- 340 gramů sušených brusinek
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 227 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35 Min
Holandská omáčka
15 min
Pomerančový dresink s kari
5 Min
Jahodová granola s mátou
Brak ocen
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20min
Červená thajská kari pasta
15 min
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Brak ocen
Brusinkové čatní
25 Min
Chřestový salát s mangem
35 Min
Mangové čatní
1óra
Chutney z červené cibule
1h 10min