Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
TM6 TM5 TM31

Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles

4.8 (427 ocen)

Składniki

  • 100 g de dátiles sin hueso cortados por la mitad
  • 150 g de bebida de soja
  • 125 g de avellanas tostadas
  • 1 pellizco de sal
  • 100 g de chocolate negro (85% de cacao) en trozos
  • 15 g de aceite de girasol

Wartości odżywcze
na 500 g
Kalorie
7490 kJ / 1790 kcal
Białko
36.1 g
Węglowodany
123.4 g
Tłuszcz
138.7 g
Tłuszcz nasycony
35.7 g
Błonnik
18.8 g
Sód
221.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy