Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucharadita de mantequilla
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 3 huevos
- 250 g de azúcar
- 250 g de zanahorias cocidas y escurridas
- 1 yogur griego
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Białko
- 6.59 g
- Węglowodany
- 50.74 g
- Tłuszcz
- 14.98 g
- Błonnik
- 2.85 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho veteado de manzana
1j
Bizcocho cebra
1h 10 min
Pastel de calabaza
1h 50min
Bizcocho de galletas y chocolate
35 Min
Bizcocho de avellanas y chocolate con leche
1 godz. 5 min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1h 10 min
Bizcocho de chocolate sin huevo
1j 25 menit
Bizcocho con chocolate y frutos secos
1j 30 menit
Bizcocho de zanahoria y almendra
1j 20 menit
Bizcocho de chocolate y nueces
1 Std. 40 Min
Bizcocho de plátano y nueces
40 min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50 menit