Magdalenas rellenas de chocolate

Magdalenas rellenas de chocolate

4.6 337 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
12 unidades

Składniki

  • 100 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
  • 4 - 6 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
  • 2 huevos
  • 100 g de aceite de girasol
  • 90 g de leche entera
  • 200 g de harina de repostería
  • ½ sobre de levadura química en polvo
  • 100 g de crema de cacao y avellanas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 171 kcal / 717 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 18.8 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...