Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
- 4 - 6 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 2 huevos
- 100 g de aceite de girasol
- 90 g de leche entera
- 200 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 100 g de crema de cacao y avellanas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 717 kJ / 171 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magdalenas de nata
1h
Bizcocho cebra
1h 10min
Magdalenas chocolate
1h
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1 godz. 50 min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1h 10min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50 min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h
Bizcocho de chocolate y nueces
1sa 40 dk
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1h 15min
Muffins con pepitas de chocolate
1h
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Galletas con pepitas de chocolate
50 min