
Urządzenia i Akcesoria
Magdalenas rellenas de chocolate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
12 unidades
Składniki
-
100 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
-
4 - 6 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
-
2 huevos
-
100 g de aceite de girasol
-
90 g de leche entera
-
200 g de harina de repostería
-
½ sobre de levadura química en polvo
-
100 g de crema de cacao y avellanas
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
171 kcal /
717 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
18.8 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania