Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa madre
- 10 g de levadura prensada fresca
- 50 g de leche
- 85 g de harina de fuerza
- agua templada
Masa
- 600 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 350 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 10 g de sal
- 1 cucharada de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 990.2 kJ / 236.9 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 41.9 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Masa básica de pizza
1 Std.
Baguette
3h 45min
Suspiros de bacalao
30min
Rosquillas de pan con tomate y orégano
1 Std.
Pan de molde sin corteza
2 Std. 20 Min
Barritas de cerveza con semillas
30min
Panecillos de aceite
1 Std. 25 Min
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Magdalenas de nata
1 Std.