Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de garbanzos secos
- 30 g de arroz
- 50 g de judías verdes frescas en trozos
- 40 g de nabo en trozos
- 40 g de zanahoria en trozos
- 40 g de puerro en trozos
- 30 g de apio en trozos
- 110 g de tomate en trozos
- 1250 g de agua
- 250 g de carne de pollo o de gallina
- 1 hueso de jamón
- 1 hueso blanco de cerdo
- 1 hueso de rodilla de ternera
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1250 g
- Kalorie
- 109366 kJ / 26139 kcal
- Białko
- 1429.5 g
- Węglowodany
- 4278.2 g
- Tłuszcz
- 441.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 51.2 g
- Błonnik
- 825.6 g
- Sód
- 4258.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Cocido madrileño
2 godz. 15 min
Sopa de pescado
55min
Ensaladilla rusa
1 Std. 15 Min
Patatas para guarnición o para tortilla
30 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Arroz a la cubana
1h
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Caldo de pescado
45 min
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Picada de ajo y perejil
5min
Caldo de pollo
30 min