Urządzenia i Akcesoria
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
300 g di latte
-
4 tuorli d'uovo
-
50 g zucchero
-
1 stecca di vaniglia i semini estratti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
221 mg
Białko
32 g
Kalorie
3709 kJ /
885 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Vitello tonnato sottovuoto
5 godz.
Zabaione con crumble di frutta secca
1 godz.
Salsa bernese
20 min
Gazpacho
15 min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 godz. 15 min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6 godz. 20 min
Crème brûlée
1 godz. 10 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Pere al vino con crema inglese
4 godz. 30 min
Crema inglese
10 min
Contorno di verdure con zabaione al Parmigiano Reggiano
50 min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 godz.