Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Marsala wine
- 2 oz white wine
- 6 egg yolks, from large eggs
- 4 oz sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 15 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Béarnaise sauce
15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Blue Cheese Soufflés
45min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Chocolate Marquise
4h 55min
Baked Spinach and Eggs
35min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min