Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
egg yolks from large eggs4
-
milk8 oz
-
salt (opcjonalnie)1 pinch
-
sugar2 oz
-
vanilla bean pod½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
31.1 mg
Białko
4 g
Kalorie
563.2 kJ /
134.6 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu
5 godz. 20 min
Mayonnaise
5 min
Brioche
8 godz.
Chocolate Pudding
1 godz. 20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Floating Islands
40 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Crème Caramel (Flan)
3 godz.
Whisked Egg Whites
5 min
Blue Cheese Soufflés
45 min