Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces (½ in.)8 oz
-
water3 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
303.9 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
1886.3 kJ /
450.8 kcal
Tłuszcz
49.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
30.4 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Béarnaise sauce
15min
Lemon Sorbet
8h 30min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Béchamel Sauce
15min
Whipped Cream
10min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Homemade Pasta
1h
Garlic Mashed Potatoes
50min