Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite de oliva, para engrasar
- 4 huevos medianos
- agua, la necesaria para sumergir
- 150 g de espárragos verdes, pelados de la mitad hacia abajo (máx. 14 cm de largo)
- 2 cda de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo, pelados y aplastados
- 1600 g de agua aprox., asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas
-
30
g de jugo de limón amarillo
lub 30 g de vinagre blanco - sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 81 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 Min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 Std. 15 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Pulpo en chile morita TM6
1 Std. 30 Min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30 Min
Huevos benedictinos
1 Std.
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (Hestan Cue™)
50 Min
Margarita con escarcha de cítricos
30 Min
Huevos poché con mole vegano
1 Std.
Huevos pochados
25 Min
Bisque de langosta
45 Min
Salsa holandesa TM6
15 Min