Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de champiñones
- 500 - 600 g de agua
- 200 g de leche
-
1
pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
lub 1 cucharadita colmada de concentrado de caldo de verduras casero - 50 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de nata
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de queso cremoso
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131.5 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Crema de guisantes
30 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 Min
Vichyssoise
2h 20 min
Crema de alcachofas
45 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 min
Crema de boletus
1h 35 min