Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro en rodajas de 2-3 cm
- 300 g de patatas en trozos
- 180 g de zanahoria en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 556 kJ / 133 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Crema de calabaza
45 Min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 Min
Crema de guisantes
30 Min
Crema de calabacín y aguacate
30 Min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 Min
Crema de calabaza
45 Min
Crema de judías verdes
35 Min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 Min
Crema de champiñones
20 Min
Crema bretona (de judías blancas)
30 Min