Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di ceci, secchi
- acqua, q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4474 kJ / 1067 kcal
- Białko
- 56 g
- Węglowodany
- 121 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 39 g
- Sód
- 1307 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cottura del farro perlato
35min
Cottura delle lenticchie
1h
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55p
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Cannellini a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Cottura dei ceci
11 Std.
Cottura del miglio
45min
Cottura dei fagioli
11 Std.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Cottura del farro integrale
8 Std. 40 Min