![Ceci a Cottura Lenta Ceci a Cottura Lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fc607afc-5c4b-4a06-adfc-7b4caf08bb35/Derivates/2e508609-4797-4a2f-b8b8-a21d0895b818.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di ceci, secchi
- acqua, q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4474 kJ / 1067 kcal
- Białko
- 56 g
- Węglowodany
- 121 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 39 g
- Sód
- 1307 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 Std. 20 Min
Cottura del miglio
45 min
Cottura del farro integrale
8h 40min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Cottura delle lenticchie
1 godz.
Cottura del farro perlato
35min
Cottura dei fagioli
11h
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura dei ceci
11h
Funghi insaporiti (300 g)
25min