Urządzenia i Akcesoria
Ceci a Cottura Lenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
250 g di ceci, secchi
-
acqua q.b. per ammollare
-
1000 g di brodo vegetale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Sód
1307 mg
Białko
56 g
Kalorie
4474 kJ /
1067 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
39 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
121 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cottura Lenta
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Cottura del farro perlato
35min
Cottura del farro integrale
8h 40min
Cottura del miglio
45min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Cottura delle lenticchie
1h
Cottura dei ceci
11h
Cottura dei fagioli
11h
Ceci in umido
1h 30min