Urządzenia i Akcesoria
Ceci a Cottura Lenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
250 g di ceci, secchi
-
acqua q.b. per ammollare
-
1000 g di brodo vegetale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Sód
1307 mg
Białko
56 g
Kalorie
4474 kJ /
1067 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
39 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
121 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cottura Lenta
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 godz. 15 min
Barbabietole sottovuoto
3 godz. 30 min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura del farro perlato
35 min
Cottura del farro integrale
8 godz. 40 min
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Cannellini a Cottura Lenta
14 godz. 40 min
Cottura delle lenticchie
1 godz.
Cottura dei ceci
11 godz.
Cottura dei fagioli
11 godz.
Focaccia di semola
6 godz. 40 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min