Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 150 gramů žampiónů
- 10 gramů slunečnicového oleje
- 650 gramů cukety, na kousky
- 400 gramů zeleninového vývaru
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 200 gramů vody
- 1 sušený bobkový list
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- 200 gramů taveného sýru
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40 min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min
Fazolková polévka
35 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Polévka z červené řepy
40 min
Polévka z červených paprik a cuket
55 min
Polévka červená z řepy
35 min
Cuketovo-rajčatová polévka
40 min
Rajčatová krémová polévka
30 min