Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 800 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 100 gramů smetany
- 250 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu
lub 2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí - 2 polévkové lžíce koření na pizzu
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička cukru
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 400 gramů těstovin, např. penne nebo fusilli
- 150 gramů špenátových listů, mražených, rozmrazených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2296 kJ / 549 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 82 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 8.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Penne s kuřetem a sladkou BBQ omáčkou
40min
Gnocchi trikolóra
25min
Kukuřičné placičky
30min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1h 15min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Gnocchi s avokádem
20min
Placky ze čtyř druhů sýru
40min
Rajčatový kuřecí quiche s bazalkou
1h