Urządzenia i Akcesoria
Treska s citrusovým máslem
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porce
Składniki
-
1 pomeranč nejlépe bio, kůra a šťáva
-
1 citrón nejlépe bio, kůra a šťáva
-
700 gramů vody
-
400 gramů brambor na kousky
-
400 gramů cukety na plátky (5 mm)
-
4 tresky (120-200 gramů každá)
-
½ čajové lžičky soli dle chuti
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého dle chuti
-
80 gramů másla plus navíc na vymazání
-
1 čajová lžička celého anýzu
-
3 snítky petržele, čerstvé pouze listy, nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Základní kuchařka
189 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 godz. 15 min
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
5 min
Makadamové pesto s bazalkou a limetkou
Brak ocen
Masové kuličky s polentou
Brak ocen
Marinovaný losos s fazolkami
1 godz. 10 min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30 min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 godz. 5 min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min