Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 citrón, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm)
- 80 gramů másla
- 4 tresky (120-200 gramů každá)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 3 snítky petržele, čerstvé, pouze listy, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Losos s bramborovou kaší
55 Min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 Min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Keine Bewertungen
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 min
Ryba po řecku
35 min