Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kusy pečiva, z předcházejícícho dne, na plátky
- 400 gramů vody
- 500 gramů čerstvých hub (např. žampiónů, hřibů, lišek atd.), na kousky
- 130 gramů cibule, napůl
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 3 vejce, velikosti L
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1161 kJ / 278 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min
Houbovo-smetanová omáčka
30 Min
Kapustové karbanátky
50 Min
Lečo
45 Min
Bramboračka se sušenými houbami
30 Min
Dršťková polévka
1óra
Karbanátky z hub
35 Min
Zabijačková černá polévka
35 Min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1h 10min
Moravské zelí
25 Min
Čabajská pomazánka
15 min