Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 kus zázvoru, čerstvého (cca 1 cm)
- 2 jarní cibulky, na kousky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- ½ červené chilli papričky, jakéhokoliv druhu
- 35 gramů sójové omáčky
-
3
polévkové lžíce rýžového vína
lub 3 polévkové lžíce mirinu - 200 gramů čínského zelí, na proužky
- 400 gramů hovězího masa, bez kosti, nakrájeného na tenké plátky
- 5 snítek čerstvého koriandru
- 1 špetka soli, nebo podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, nebo podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 560 kJ / 133 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1 Std. 20 Min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 min
Rychlá polévka Pho
1 Std. 20 Min
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5 Std. 20 Min
Thajská polévka s krevetami
30min
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Bavorský bramborový salát
15 min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9 godz. 15 min
Polévka Tom Yum
15 min