Urządzenia i Akcesoria
红茶蒸糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 块
Składniki
-
鸡蛋(约53-63克)4 颗
-
低筋面粉90 克
-
红茶叶 ,此处选用的是Temial知淳正山小种红茶10 克
-
细砂糖50 克
-
原味酸奶150 克
-
色拉油10 克
-
水350 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
19.7 mg
Białko
2 g
Kalorie
430.4 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
茶味花香
10 Przepisów
Chiny
Chiny