蝴蝶酥

蝴蝶酥

2.4 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 人份

Składniki

水皮
  • 低筋面粉
    250 克
  • 蛋液
    ½ 颗
  • 40 克
  • 猪油
    25 克
  • 黄油
    25 克
  • 90 克
流芯
  • 低筋面粉
    250 克
  • 猪油
    115 克
  • 黄油
    125 克
  • 起酥油
    125 克
组合
  • 适量,撒在蝴蝶酥上装饰用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 0.8 g
Kalorie 2243 kJ / 536 kcal
Tłuszcz 39.2 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 45.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...