Urządzenia i Akcesoria
蝴蝶酥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 人份
Składniki
水皮
-
低筋面粉250 克
-
蛋液½ 颗
-
糖40 克
-
猪油25 克
-
黄油25 克
-
水90 克
流芯
-
低筋面粉250 克
-
猪油115 克
-
黄油125 克
-
起酥油125 克
组合
-
糖 适量,撒在蝴蝶酥上装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
0.8 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
39.2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny