清炖牛腱

4.5 14 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 牛腱肉 横向一切二
    1200 克
  • 1000 克
  • 料酒
    50 克
  • 香叶
    2 片
  • 八角
    3 颗.
  • 花椒
    2 小撮
  • 3 片
  • 京葱
    20 克
  • 10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1171.1 mg
Białko 65.6 g
Kalorie 1703 kJ / 407 kcal
Tłuszcz 11.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...