Urządzenia i Akcesoria
清炖牛腱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
牛腱肉 横向一切二1200 克
-
水1000 克
-
料酒50 克
-
香叶2 片
-
八角3 颗.
-
花椒2 小撮
-
姜3 片
-
京葱20 克
-
盐10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1171.1 mg
Białko
65.6 g
Kalorie
1703 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny