Urządzenia i Akcesoria
猴头菇炖鹌鹑
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
鹌鹑 切块,提前汆烫备用2 只
-
猪肉 选择瘦肉,切块,提前汆烫备用100 克
-
猴头菇 一切四,泡发2小时后沥干水分1 朵
-
蜜枣1 颗
-
百合15 克
-
干燥桂圆肉15 克
-
无花果干3 粒
-
薏米仁30 克
-
水1000 克
-
枸杞1 茶匙
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.2 g
Kalorie
816 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
四季养生
68 Przepisów
Chiny
Chiny