Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
克 牛肉肉糜
lub 100 克 猪肉肉糜 - 10 克 核桃油
- 200 克 西芹, 切块
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
西兰花鸡肉通心粉糊(10~12个月辅食)
25 min
鸡肉番茄米饭糊(10~12个月辅食)
25 min
胡萝卜土豆牛肉糊(10~12个月辅食)
30 Min
西兰花虾仁疙瘩汤(13~18个月辅食)
30 Min
清蒸牛肉蔬菜丸子(13~18个月辅食)
40 dk
香橙胡萝卜土豆泥配清蒸鳕鱼(13~18个月辅食)
25 min
香蕉松饼(10~12个月辅食)
40 dk
金枪鱼菜粥(10~12个月辅食)
40 dk
胡萝卜香菇鸡饭(13~18个月辅食)
20 dk
婴儿软饭(13~18个月辅食)
40 dk
茄子泥(13~18个月辅食)
20 dk
虾仁冬瓜蓉(13~18个月辅食)
15 Min