![Farina di cereali o legumi Farina di cereali o legumi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F420E0AB-ECDC-40D6-A6CB-971210457187/Derivates/57AF5EBF-C247-45DD-BAB9-E2A82696E966.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g di cereali in chicchi (es. grano, segale, farro, grano saraceno...)
lub 250 g di legumi secchi (es. ceci, lenticchie, fagioli secchi...)
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3105 kJ / 743 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 149 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 33 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di soia con i semi (vegan)
5h
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 min
Dado vegetale
1 Std.
Yogurt fresco
11 Std. 10 Min
Polpettine di ceci
1 Std. 5 Min
Pastina da minestra
10 min
Quadrotti al pistacchio e ai mirtilli rossi
2h 10 min
Gingerbread (senza lattosio)
1 Std.
Muesli croccante mandorle e cocco
2 godz. 35 min
Farina di legumi (vegan)
10 min
Muesli
10 min
Gomasio
15 Min