
Urządzenia i Akcesoria
Purè di verdure
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di verdure (es. zucca, carote, sedano rapa, patate dolci, piselli, cavolfiori, broccoli) a fette (1 cm)400 g
-
di patate farinose pelate e a fette (1 cm)600 g
-
di sale1 - 1 ¼ cucchiaino
-
di latte250 g
-
di burro30 g
-
di noce moscata grattugiata (opcjonalnie)1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
263 kcal /
1098.8 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
32.5 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy