Urządzenia i Akcesoria
慢炖印度黑豆汤配烤花耶菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 16 godz.
4 人份
Składniki
印度黑豆汤
-
200 克 干燥红豆, (urad dahl)印度黑豆 (urad dahl)200 克
-
水 浸泡用
-
油20 克
-
蒜头6 瓣
-
姜 切片20 克
-
黄洋葱 切角后切块170 克
-
番茄泥20 克
-
牛奶400 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
-
孜然粉2 茶匙
-
辣椒粉1 茶匙
-
罐装番茄碎400 克
-
现磨黑胡椒粉¼ 茶匙
-
黄油30 克
烤花耶菜
-
白花椰菜 切朵600 克
-
油30 克
-
孜然籽2 茶匙
-
姜黄粉2 茶匙
-
盐1 茶匙
-
现磨黑胡椒粉¼ 茶匙
-
稀奶油 装饰用
-
新鲜香菜叶 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
335 mg
Białko
25 g
Kalorie
2523 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
22.1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心慢炖
10 Przepisów
Chiny
Chiny