
Urządzenia i Akcesoria
Roastbeef
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
di erbe aromatiche miste, fresche (opcjonalnie) le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)1 mazzetto
-
spicchio di aglio (opcjonalnie)1
-
di sale2 cucchiaini
-
di grani di pepe nero (o in polvere)½ cucchiaino
-
di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo700 g
-
di acqua800 g
-
di sale grosso1 cucchiaino
-
di cipolla a pezzi60 g
-
di carota pelata e a pezzi50 g
-
di gambo di sedano a pezzi30 g
-
chiodi di garofano5 - 6
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
120 kcal /
502 kJ
Białko
25.4 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria