Cipolle caramellate (200 g)

Cipolle caramellate (200 g)

4.6 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 bicchiere

Składniki

  • di olio vegetale
    20 g
  • di cipolle scure a spicchi o fette (1 cm)
    200 g
    200 g cipolla rossa, a spicchi o fette (1 cm)
  • di acqua
    20 g
  • di sale
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 bicchiere

Kalorie 232 kcal / 972 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 406 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...